Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







tiistai 15. elokuuta 2017

MAAILMAN IHANIN PERKOLA

Nyt tuli kuume!!!!












 Jäätelö maistui entistäkin ihanammalle täällä!










Olin ajatellut että kerrankin laitan kuvia järkevän määrän, mutta en raaskinut jättää yhtäkään pois. Kyllä te minut tiedätte, kuvia on ja tulee olemaan jatkossakin : )




Täällä ystäväni kodissa kauneutta ja ihailtavaa riittää niin sisällä kuin ulkonakin.












Joko vihdoinkin pitäisi jonkinlainen kömmänä rakentaa omallekin pihalle? Naapurimme tyhjensi varastojaan ja oli iloinen kun otimme osan ikkunoista talteen : )



Ikkunoita on jo ennestään varasto pullollaan, joten niistä ei puutetta ole. Ongelma on vain siinä että en keksi mihin kömmänäni haluan, tätä mietitty jo kaksi kesää ja en osaa päättää : )) Nyt sitten ehkä haluankin aivan erilaisen... vanhoista ovista ja just tuollaisen kuin ystävälläni yläkuvissa : )
Sitten mietin vielä sitäkin nykyään...että jos mahdollisesti vaikka muutammekin täältä pois joskus, raaskinko edes rakentaa (Korjaus! RAKENNUTTAA) sitä tänne pihalle.
Taidan tällä menolla jäädä ilman omaa huvitusmajaa : (

Aurinkoa viikkoonne, minä jatkan kuvien ihailua!

2 kommenttia: