Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 3. syyskuuta 2017

LÖYTÖJÄ POHJANMAALTA

Käynti Juthbackan markkinoilla oli taas elämys, ilman löytöjä sieltä on sula mahdottomuus päästä pois. Tällä matkalla annoin sille mahdollisuudelle oikein luvan itselleni, koska kyllähän sitä sinne menee sillä mielin että sieltä jotain löytyy kotiin viemisiksi. Olen onneksi myös taas myynyt tavaraa poiskin päin, joten hyvällä omalla tunnolla sain kantaa uutta tilalle : ) Tällaiset tuomiset sieltä sitten löytyi, ruostetta ja patinaa...



Pari peltikippoa, sekä lisää näitä ihania kasviaiheisia kirjansivuja. Näille minulla oli yksi tarve mielessä, siitä sitten myöhemmin lisää.



Pieni patinoitunut leikkuulauta pääsi tällaiseen käyttöön...



Vanhat pullot olivat ostoslistalla yhtä ideaa varten, tähänkin palaan myöhemmin kun suunnitelma on saatu toteutettua.






Kauniit vanhat pullot pääsi eurolla myös ostoskassiini, nämä on niin ihania kukkamaljakoita!



Ihana vanha peili vielä odottelee paikkaansa, mutta aivan taatusti se löytyy kyllä.




Jos nyt joku naureskeli jo edellisille ostoksille, niin nyt sitten varmasti repeät nauruun oikein kunnolla!! Myyjää nauratti ainaskin ja hiukan minua itseänikin, mutta tälle oli aivan selkeä näkemys mihin halusin juuri tämän "rumiluksen"


 Eikö se ole kuitenkin aika hauska, mitä mieltä olette?


Illalla leirintäalueen saunassa eräs rouva antoi tulla oikein tunteella ajatuksiaan markkinoista, kuinka hän ei ymmärrä miten hiiren kus... pissin hajuisia rojuja joku voi ostaa kotiinsa. Olin aivan hiljaa tällä kertaa, mitähän rouva olisi sanonut tästä??? : ))

Lundagård oli tosiaankin myös omanlaisensa elämys, aivan ihana putiikki Pietarsaaressa täynnä mitä mahtavimpia aarteita. Edellisessä postauksessa kuvia, sieltä voi käydä kurkkimassa. Täältä tein myös löytöjä, palaan näihin myöhemmin. Yhden vanhan jauhosäkin ostin täältä lisää, tosi kivoja pöytäliinoina ja jos raaskin niin pari tyynyä voisi tehdä.



Puotikahvila Kälviällä on myös kiva paikka poiketa, tarjolla herkullisia leivonnaisia ja samalla luultavasti tekee löytöjä myös kotiin. Kuvia täältä myös edellisessä postauksessa.


Vaikka en aikonut täältä mitään enään ostaa, niin toisin kävi. Eipä olisi uskonut että saimme kolmen metrin penkin mahtumaan asuntoautomme kyytiin ; )



Kun tällainen menopeli sattuu kohdalle, ei sitä vaan voi jättää ostamatta!!




Kaikenlaista tuli kotiin haalittua, mutta kaikki ovat peiliä lukuunottamatta jo omilla paikoillaan... ei siis mitään turhaa!




Kyllä taas on ollut niin monta mukavaa reissua tänä kesänä, että eiköhän sitä näitä muistellessa taas jaksa talven yli mennä. Luvattu hallaa ensi yöksi, ei nyt silti vielä tarvitsisi talven tulla!!

4 kommenttia:

  1. Onpa teillä ollut kiva reissu! Ihania löytöjä olet tehnyt! Nuo kasvikuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäkin reissu oli kiva, asuntoauto on mahdollistanut niin monia kivoja matkoja 😀

      Poista
  2. Oi mitä ihanuuksia!! Peili, pullot ja kaikki. Niin "rumilus" on tosiaan hauska :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olisi ollut taas vaikka mitä tarjolla, ihme olisi jos ei mitään löytäisi : )

      Poista